varázslatos helyszín a somlón

Bogdán Birtok

varázslatos helyszín a somlón

Bogdán Birtok

prémium

Borkóstolók

téli-nyári

Rendezvények

nosztalgikus

Osztálytalálkozók

jó hangulatú

Csapatépítők

Pincészetünk télen-nyáron alkalmas rendezvények, borkóstolók, osztálytalálkozók, kiránduló csoportok fogadására. Pazar kilátás nyílik fedett teraszunkról, mely nyári napokon hűsítő árnyékot ad 80 ember számára is. Hidegebb időben belső termünk melegét kemencénk szolgáltatja, akár 40 főnek, ahol a hideg és meleg ételek mellé (bográcsgulyás, borkorcsolya, grill) kóstolhatják a birtok borait. A vinotéka pedig készséggel áll rendelkezésre borkedvelők részére az év minden időszakában.

amit képviselünk

A Bogdán Birtok alapvető filozófiája a hagyományok tiszteletben tartása mellett egy modern világszínvonalú bor előállítása.
A Bogdán Birtok alapvető filozófiája a hagyományok tiszteletben tartása mellett egy modern világszínvonalú bor előállítása.

Fahordós és reduktív technológiákat ötvözve különleges minőségű borokat alkotunk, elérhető áron. Számunkra a minőség nem luxus, hanem egy alapvető szint, amit igyekszünk minden alkalommal túlteljesíteni.
A szőlőművelést a családban immáron az ötödik generáció viszi tovább. A Bogdán Birtok a Somlón, a maga 20 hektáros, dinamikusan fejlődő családi vállalkozásával a hegy egyik legnagyobb termelője. A birtok növekedésével egyre bővült a hozzá ezer szállal kötődő szomszédi és baráti kör, finomra szőve a Somló társadalmi szövetét.

Ez az a történelem, amely áthatja a Bogdán Birtok jelenét, mindennapjait, és soha nem engedi szem elől téveszteni a gyökereket. Pincészetünk télen-nyáron alkalmas rendezvények, borkóstolók, osztálytalálkozók, kiránduló csoportok fogadására. Pazar kilátás nyílik fedett teraszunkról, mely nyári napokon hűsítő árnyékot ad 80 ember számára is. Hidegebb időben belső termünk melegét kemencénk szolgáltatja, akár 40 főnek, ahol a hideg és meleg ételek mellé kóstolhatják a birtok borait.

foglalj hozzánk és

Kóstold meg borainkat!

Shopping Cart
Scroll to Top