Szállítás és fizetés

Kizárólag belföldi megrendeléseket áll módjában Szolgáltatónak elfogadni.

Figyelem! Szigorúan csak 18. életévüket betöltött megrendelőket tud Szolgáltató kiszolgálni, azaz a futár kétség esetén a megrendelő életkorának igazolását kérheti az áru átadása előtt. 18 év alatti személynek szeszesital tartalmú csomagot nem adhat át a futár.

A megrendelés házhozszállítással kérhető, amelyet a GLS futárszolgálat végez a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül.
A szállítás díja Magyarországon belül egységesen 2200 Ft.

  • A Felhasználó által a megrendeléskor közölt személyes adatokat a Bogdán Birtok Kft. a futárszolgálat részére a fuvarozás teljesítése céljából továbbítja, ebbe a Felhasználó a szerződéskötéssel egyidejűleg beleegyezik.
  • Amennyiben a termék átvétele a Felhasználó önhibája folytán meghiúsul, Bogdán Birtok Kft. elállhat a szerződéstől, erről pedig haladéktalanul tájékoztatja a Felhasználót.
  • A Felhasználó kizárólag futárszolgálat igénybevételével küldheti vissza a terméket a Bogdán Birtok Kft.- vel történő előzetes egyeztetés után.
  • Amennyiben a Felhasználó nem tudja a megadott időben átvenni a csomagot, úgy a Bogdán Birtok Kft. a kiszállítást még 1 alkalommal megkísérli, ezt követően pedig jogosult a szerződéstől elállni.

Elakadtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

BOGDÁN BIRTOK

Shopping Cart
Scroll to Top