Hamarosan...

A Bogdán Birtok 2024. júniusától Somlóvásárhelyen, a jelenlegi Bogdán Vinotéka mellett épülő Somló Ponton is vár benneteket. 

3(7)

BISZTRO

Komolyan gondoljuk, hogy a Somló Pont egy hely, ahová megérkeztél. Kávé, friss rétes, gyümölcspohár és még sorolhatnánk… Friss, minőségi termékekkel készülünk.

2(12)

VINOTÉKA

Felsorakoztatjuk polcainkon a  Bogdán Birtok és a Somló Borvidék Pincészeteinek borait is, sőt Magyarország más borvidékei is képviseltetik magukat, valamint minőségi pálinka is kapható.

4(5)

DELIKÁT, GYÜMÖLCS, ZÖLDSÉG

A Bogdán Kert csodaszép gyümölcsösének terméseit, valamint más idény gyümölcsöt és zöldséget is kaphattok. A Somló termékeit: méz, lekvár, savanyúság és egyéb finomságokat is találtok nálunk. A Somló Pont egy igazi helyi delikát.

5(4)

ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTŐÁLLOMÁS

Töltsd fel nálunk elektromos autódat. A Somló Pont nagy könnyebbség az elektromos autóval közlekedők számára. A 8-as út 98-as kilóméterénél töltési lehetőséggel várunk.

Névtelen terv (34)

KÉNYELMES PARKOLÓ, JÁTSZÓTÉR, TERASZ, PANORÁMA

Szeretnél kiülni a teraszra egy kávéval és gyönyörködni a Somló hegy panorámájában amíg gyerekeid biztonságban játszanak? Erre is gondoltunk.

9(1)

TALÁLKOZÓ PONT

A Somló Pont exkluzív környezete tökéletes rövid baráti és üzleti találkozók helyszínéül, egész napos nyitva tartással.

SOMLÓ PONT

Várható nyitvatartás

várunk szeretettel!

Telefonszám

+36 30 444 8423

E-mail

Cím

Somlóvásárhely, a 8-as út 98-as kilóméterénél

visszajelzések

Véleményetek....

A Somló Pont hatalmas ötlet! Régóta szükség volt már egy ilyen helyre a Somló lábánál. Remélem senki nem hagyja ki, ahogy mi sem fogjuk.
Marcsi

Gyönyörű környezet, kedves család, rétes, kávé. Szerintem nem lehet majd elmenni mellette.
GÁBOR

Lesz új kedvenc helyünk! Minden tavasszal és ősszel túrázunk a Somlón egy kisebb baráti társasággal. Ezentúl itt indul a túra.
Tamara

VARÁZSLATOS HELYSZÍN A SOMLÓN

SOMLÓ PONT

Találkozzunk a Somlón

A Somló Pont nyitásával a célunk az volt, hogy legyen egy találkozó pont mindenki számára, aki a környékre látogat vagy akár itt él a közelben. Szeretnénk ízelítőt adni, a Somló életérzéséből, hangulatából és az értékeinkből. Reméljük itt feltöltődnek, megpihennek az emberek és visznek magukkal egy kicsit a Somlóból. Legyen az egy üveg jellegzetes juhfark, egy zacskó itt termett mandula, egy kis méz, vagy akár az emlékezetes panoráma. Várunk mindenkit szeretettel!

BOGDÁN CSALÁD

Itt találod borkínálatunkat

Shopping Cart
Scroll to Top